EN  |   FR  |  NL
Longevity Partners

Bij Longevity Partners delen wij het gemeenschappelijke doel om de transitie naar een CO2-neutrale economie in de gebouwde omgeving te versnellen.

In 2050 zal de totale wereldbevolking gegroeid zijn tot 7,8 miljard mensen, waarvan 70% in steden zal wonen. Er zullen dan inmiddels net zo veel nieuwe gebouwen bijgebouwd moeten worden, als er momenteel zijn. De gebouwde omgeving is tegenwoordig echter al verantwoordelijk voor 30% van de wereldwijde CO2-emissies en 40% van zowel de totale energie- als grondstofconsumptie.

Als lid van ons team zal je vanuit een van onze kantoren in Londen, Parijs of Amsterdam een sleutelrol vervullen bij het ontsluiten van langdurige duurzame waarde voor de grootste fondsen, welke samen het overgrote deel van alle gebouwen wereldwijd bezitten.

Wij gaan partnerschappen op lange termijn aan met de belangrijkste spelers in de internationale vastgoedsector. Hierdoor kunnen wij telkens nieuwe innovatieve strategieën ontwikkelen waarmee het bedrijfsleven kan worden ondersteund bij het bereiken van een koolstofarme economie.

De drie expertisegebieden waaronder al onze services vallen zijn: gezonde gebouwen, veerkrachtige steden, en verantwoord ondernemen.

Ons team, waar ook ter wereld, zoekt iedere dag naar de grenzen van wat haalbaar is, om te zorgen voor een duurzame samenleving voor toekomstige generaties.

Wil jij samen met ons als duurzaamheidsambassadeur deze ambitie verwezenlijken, en ben je geïnteresseerd in een carrièrepad dat dynamisch is, en een nieuwe invulling aan je leven gaat geven, hieronder vindt u vacatures.


Solliciteren:

Stuur ons uw CV en een sollicitatiebrief naar careers@longevity.co.uk (Paris or London Offices) or vacature@longevitypartners.nl (Amsterdam Office) , onder vermelding van de functie waarop u solliciteert.