EN  |   FR  |  NL
Longevity Partners

DUURZAAMHEID PRE-ACQUISITIE DUE DILILIGENCE RAPPORTAGE

    Onze expertise » Verantwoord ondernemen

DUURZAAMHEID PRE-ACQUISITIE DUE DILILIGENCE RAPPORTAGE

WAT IS EEN DUURZAAMHEID PRE-AQUISITIE DUE DILLIGENCE REPORT?

Tijdens het acquisitieproces kan informatie over potentiele investeringen worden verkregen die op latere momenten niet meer kan worden achterhaald. Het is cruciaal dat investeerders over alle sleutelinformatie omtrent duurzaamheid beschikken aan het begin van het aankoopproces.

WAAROM EEN DUURZAAMHEID PRE-AQUISITIE DUE DILIGENCE REPORT?

Pre-acquisitie due diligence rapportages verzekeren u ervan dat duurzaamheid wordt vastgelegd in het investeringsproces. Het helpt toekomstige duurzaamheidsrisico’s in kaart te brengen en maatregelen te nemen.

HOE PROFITEERT U VAN EEN DUURZAAMHEID PRE-AQUISITIE DUE DILLIGENCE REPORT?

Deze rapportages bieden twee belangrijke voordelen:

1. Risicomanagement: bescherming van middel tot lange termijnwaarde en liquiditeit van uw portfolio tegen factoren zoals verminderde bezettingsgraad, strengere investeerders eisen, wetgeving, klimaatverandering en andere onveilige situaties;

2. Waarde creatie: het verzilveren van kansen welke de waarde van uw portfolio verhogen, zoals verhoogde bezettingsgraad, verhoogde huurprijzen en lagere afschrijvingen.

HOE KAN LONGEVITY PARTNERS U HELPEN ?

Onze aanpak richt zich op het bepalen van de ecologische prestaties van uw gebouw en nieuwe maatregelen toe te passen die de waarde van uw asset kunnen verhogen. Omvangrijke risico’s welke de waarde kunnen verminderen worden ook onderzocht. Verder onderzoeken wij hoe huurders meer betrokken kunnen worden in duurzaamheidsinitiatieven, en in welke mate dit bijdraagt aan huurdersretentie. We onderzoeken de gebouwinstallaties en welke maatregelen in het asset kunnen worden genomen. Dit stelt ons in staat een duurzaamheidsplan op te stellen, nog voordat de investering gedaan wordt. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u in een vroegtijdig stadium op de mogelijke risico’s bent voorbereid.