EN  |   FR  |  NL
Longevity Partners

Wie we zijn

Longevity Partners is een multidisciplinair adviesbureau op het gebied van energie en duurzaamheid. Opgericht in 2015 om bedrijven te ondersteunen bij de overgang naar een koolstofarme economie in het VK, Europa en wereldwijd.

We bieden strategische begeleiding, compliance-ondersteuning en innovatieve oplossingen voor vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en gebruikers. We stellen hen in staat om hun doelstellingen op het gebied van energie- en hulpbronefficiëntie te bereiken, hun impact op het milieu te verminderen, hun bedrijven toekomstbestendig te maken en hun volledige commerciële potentieel te ontsluiten.

Longevity Partners gelooft in langdurige samenwerkingsverbanden om de overgang naar een koolstofarme economie te stimuleren door de implementatie van innovatieve tactieken. Wij bieden onze klanten oplossingen om hun concurrentievermogen te verbeteren, inkomsten te vergroten en beter in te spelen op de veranderende behoeften van hun klanten.

Onze klanten

Longevity Partners biedt eersteklas energie- en duurzaamheidsadvies aan ontwikkelaars, eigenaren, investeerders en gebruikers in alle sectoren van de commerciële vastgoedsector.

We zijn er trots op onszelf te associëren met onze klanten en diensten aan hen te mogen verlenen.

Onze projecten

Longevity Partners, met kantoren in Parijs en Londen, is de grootste BREEAM In-Use-adviseur ter wereld met € 6,5 miljard aan gecertificeerde commerciële activa, in 350 gebouwen en zeven landen. We zijn de eerste duurzaamheidsadviesorganisatie die leverancier is van turnkey-energieprojecten en we zijn er trots op om samen te werken met Europa's grootste vastgoedbedrijven.

Ons team

Longevity Partners is trots op zijn eigen team gespecialiseerde adviseurs.

Ons meertalige team heeft uitgebreide ervaring in het wereldwijd leveren van certificeringen voor enkele van 's werelds toonaangevende financiële instellingen, retailers en projectontwikkelaars.

Awards

Longevity Partners is erkend voor zijn baanbrekende werk in heel Europa; Longevity, het enige duurzaamheidsadviesbedrijf dat op grote schaal in Europa actief is en turn-key oplossingen biedt, heeft de volgende erkenningen ontvangen.

Onze waarden en missie

De wereld verandert voortdurend. Met 9 miljard mensen en 80% van de wereldbevolking die in 2050 in stedelijke gebieden woont, is de missie van Longevity Partners om de milieu-impact van bedrijven te verminderen en duurzame en verantwoordelijke bedrijfsgroei te ondersteunen voor de komende tien jaar en daarna.

Onze waarden dienen als een kader voor onze modus operandi en liggen ten grondslag aan alle aspecten van ons bedrijf:

  • Zakelijkheid
  • Creativiteit
  • Streven naar perfectie
  • Integriteit
  • Impactgedreven
  • Teamwerk en partnerschappen