EN  |   FR  |  NL
Longevity Partners
ONZE KANTOREN
ONZE KANTOREN

Étienne Cadestin

Oprichter en wereldwijde CEO (VK)

Etienne heeft Longevity Partners opgericht in 2015. Daarvoor werkte Etienne bij Knight Frank, JLL en het Milieuprogramma van de Verenigde Naties (de toonaangevende wereldwijde milieuautoriteit die de wereldwijde milieuagenda's vaststelt). Etienne heeft meer dan tien jaar ervaring in duurzame vastgoedinvesteringen en strategie. Hij adviseert momenteel de grootste vastgoedbeleggingsmaatschappijen in Europa.

Dit jaar won Etienne de EG Awards in de categorie ‘Future of Real Estate’. Daarvoor werd Etienne uitgekozen als 'Property Rising Star' van een Estate Gazette en genomineerd voor talloze prijzen als een van de meest actieve jonge leiders in de duurzaamheids- en vastgoedsector. Hij spreekt regelmatig op evenementen op hoog niveau en geeft zijn visie op slimme steden, CO2-neutrale gebouwen, welzijn op de werkplek en de toekomst van de vastgoedsector.

Etienne studeerde af aan de London School of Economics. Als fanatiek sporter heeft Etienne negen marathons gelopen en houdt hij van tennissen, zeilen, skiën, fietsen en golfen. Hij is getrouwd en heeft een dochter.

Roger Baumann

Non-Executive Director and Chair of the Remuneration Committee (VK)

Roger Baumann kwam in 2019 bij Longevity Partners als niet-uitvoerend bestuurder en voorzitter van het Remuneratiecomité. Roger Baumann heeft ruim 20 jaar ervaring in onroerend goed, consulting, productontwikkeling, IT, financiën, duurzaamheid en operationele activiteiten. Zijn meest recente functie was COO & Head Sustainability Global Real Estate voor Credit Suisse Asset Management in Zürich en als Managing Director voor Credit Suisse in Duitsland, Credit Suisse Asset Management KAG in Frankfurt. Met ingang van 30 september 2019 is hij lid van Zürich Insurance Group Ltd. en actief als COO & Head Product Development Global Real Estate. Roger heeft een Civil Engineering Degree van ETH Zürich en heeft een internationale MBA van de State University van New York. Daarnaast is hij lid van de Koninklijke Instelling van Chartered Surveyors (MRICS) en lid van het Europees Investeringscomité van het door de EU gefinancierde onderzoeksproject CRREM (Carbon Risk Real Estate monitor).

Louise Ellison

Senior Advisor to the board (VK)

Louise Ellison is in 2019 toegetreden tot het bestuur van Longevity Partners als senior adviseur. Ze adviseert de raad over strategie en governance. Louise is Group Head of Sustainability bij Hammerson PLC, een van de toonaangevende Britse vastgoedontwikkelings- en investeringsbedrijven. Ze heeft eerder functies op het gebied van duurzaamheid bekleed bij M&G Real Estate en Quintain Estates and Development en was Research Director bij Investment Property Forum. Louise bekleedt ook verschillende externe functies, zoals het voorzitterschap van de Better Buildings Partnerships (BBP) en van de European Public Real Estate Association (EPRA) Sustainability Committee en is lid van de Green Construction Board.

Roger Toussaint

Managing Director Dutch Office (Nederland)

Roger is Managing Director van Longevity Partners in Nederland en is actief op het gebied van duurzame stedelijke ontwikkeling sinds 2012. Hij heeft een een bachelorsdiploma in Regional Development & Innovation en een masterdiploma in Sustainable Development - Environmental Governance.

Hij heeft een sterke motivatie om de overgang naar duurzame steden te versnellen door strategisch advies en benchmarking en door mensen, initiatieven en innovaties met elkaar te verbinden. Voor Longevity Partners was hij werkzaam bij OPPS, een adviesbureau voor geïntegreerde contractvormen (DBFMO) binnen overheidsopdrachten voor duurzame en gezonde gebouwen, en TNO waar hij werkte aan koolstofarme klimaatbestendige steden.

Naast zijn werk op het gebied van duurzaamheid is Roger actief bestuurslid van Stichting Flor Ayuda, een Nederlandse stichting voor kansarme kinderen in Guatemala. Roger is een tennisspeler, ‘coffee enthousiast’, filmliefhebber en heeft een passie voor fotografie.

Douglas McKenzie

Group Finance Director (VK)

Douglas is de Group Finance Director en lid van het Risk and Compliance Committee. Hij brengt brede expertise in het dagelijkse vermogensbeheer van de onderliggende fondsen en de afwikkeling van bedrijfs- en vermogenstransacties. Hij is verantwoordelijk voor het toezicht op financiën, boekhouding, belastingen, treasury, risicobeheer en regelnaleving van het bedrijf als BAB (beheerder alternatief beleggingsfonds).

Douglas werkte van 2000 tot 2012 bij Moore Stephens LLP. Douglas heeft zich in 2001 als registeraccountant gekwalificeerd en verleende audit- en assurancediensten aan een klantenbestand bestaande uit vermogende family office-investeringen en hedgefondsen, scheepvaart- en onroerendgoedklanten (zowel particuliere als publieke klanten).

Dr Lois Salem

Chief Operating Officer (VK)

Als Chief Operating Officer is Lois verantwoordelijk voor het toezicht op de dagelijkse administratieve en operationele functies van Longevity.

Lois heeft een doctoraat in Vulkanologie en Geochemie, een MSci in Aardwetenschappen en een MA in Natuurwetenschappen aan de Universiteit van Cambridge. Ze heeft eerder gewerkt in strategie, bedrijfsontwikkeling en investor relations voor een particulier bedrijf in hulpbronnenonderzoek.

 

Lois is dol op het verkennen van de natuur en besteedt haar vrije tijd aan wandelen, skiën, klimmen, kajakken en al andere activiteiten in de natuur.

Anthony Maguire

Associate Director (VK)

Anthony heeft meer dan vier jaar ervaring in de vastgoedsector, en kwam in 2017 vanuit JLL bij Longevity Partners. Hij is gespecialiseerd in duurzame energieoplossingen voor onze turnkey-klanten en is bijzonder goed thuis in de detailhandel en de industriële sector.

Anthony heeft een BA in Geografie van UCL en een MSc in Milieutechnologie van Imperial.

Naast zijn werk is Anthony fanatiek wielrenner en (kleine) hobbybrouwer.

Ding Li

Senior Strategy Consultant (VK)

Ding trad in dienst bij Longevity Partners als Senior Strategy Consultant. Ze adviseert klanten over de ontwikkeling van bedrijfsstrategieën, beleid en actieplannen rondomduurzaamheidsvraagstukken.

Ze is een Certified Associate in Project Management via het Project Management Institute. Met ervaring in Hong Kong, Singapore, Sydney en Parijs ondersteunt Ding bedrijven bij het inbedden van duurzaamheidsprincipes in hun bedrijfsvoering en organisatiecultuur.

Ding is een turnster en schrijft graag overwetenschap in haar vrije tijd. Ze is2018 "30 Under 30" honoree, georganiseerd door GreenBiz Group en de World Business Council for Sustainable Development ('WBCSD'), wereldwijdeTop 10 Finalist van het FamelabInternational in het Verenigd KoninkrijkCheltenham Science Festival, en een docent aan de Presbyterian International Junior High School in Wa, Ghana.

Laure Ferrand

Senior Energy and Sustainability Consultant (VK)

Laure trad toe tot Longevity Partners als Senior Energy and Sustainability Consultant, sterk in meerdere jaren ervaring in Energy Performance Contracting voor een groot CAC40-bedrijf. Met een masterdiploma in engineering en een MBA verwierf ze vaardigheden om met succes grootschalige energieprojecten te realiseren. Ze heeft ook een ondernemingsreis van 3 jaar nagestreefd voordat ze bij Longevity kwam werken, wat haar zakelijke en strategische denkvaardigheden vergroot.

Laure is een voorstander van goed zakendoen en een voorstander van innovatie.

Margaux Gatty

Marketing and Communications Manager (VK)

Margaux trad toe tot Longevity Partners als Media- en Communicatiemanager. Margaux kwam bij Longevity Partners vanuit haar rol in Public Relations bij Lansons Communications. Ze studeerde af met een Msc en een MA aan de LSE en de Universiteit van Zuid-Californië, waar ze zich richtte op media, marketing en wereldwijde communicatie. Ze werkte eerder als journalist bij Responsible Investor en nam deel aan een journalistiek samenwerkingsproject met BBC News, FirstDraft News en Google genaamd 'CrossCheck', waar ze desinformatie over de Franse presidentsverkiezingen volgde.

De aandachtsgebieden van Margaux zijn sociale impact, verhalen vertellen en media-transparantie. In haar vrije tijd houdt Margaux van wandelen en is een groot voorstander van 'groen toerisme'.

Divya Hariramani

Innovation and Energy Consultant (VK)

Divya kwam in 2017 bij Longevity Partners na het voltooien van een volledig gefinancierde master in Duurzame energietechniek in Lissabon, Barcelona en Stockholm, waarbij de focus lag op energie in de gebouwde omgeving.

Ze heeft eerdere ervaring in de energiesector, door haar werk bij onder andere EOn, en is nu gespecialiseerd in energie-efficiënte oplossingen voor de klanten van Longevity en leidt hun energiemodelleringsdiensten voor gebouwen.

Amedeo Musini

Business Growth Lead (VK)

Amedeo is verantwoordelijk voor de groei van Longevity Partners. Hij studeerde af aan King's College London met een MA in Milieu en Ontwikkeling. Hij werkte eerder samen met het Global Compact van de Verenigde Naties en streefde duurzame ontwikkelingsdoelen na voor bedrijven in de VS en Chili.

Amedeo is fanatiek reiziger en in zijn vrije tijd doet hij aan Braziliaans Jiujitsu en houdt van kitesurfen, voetballen en wandelen.

Olivia O'Brien

Sustainability & Energy Consultant (VK)

Olivia kwam in 2018 bij Longevity Partners als duurzaamheidsanalist en is nu een consultant voor duurzaamheid en energie. Ze studeerde af met een MA (Hons) in Frans en Aardrijkskunde aan de Universiteit van St. Andrews, met een specialisatie in de wetenschap en het beleid op het gebied van klimaatverandering. Voorafgaand aan haar rol bij Longevity Partners werkte ze aan de ontwikkeling van duurzame bestaansmiddelen op het platteland van Nicaragua, en met het Milieuprogramma van de Verenigde Naties (Genève) aan de evaluatie van hun internationale projecten, gericht op betrokkenheid van belanghebbenden.

Olivia is enthousiast reiziger en sportvrouw, speelt al sinds jonge leeftijd hockey, en houdt daarnaast van hardlopen over lange afstanden, skiën en wandelen.

Lena Schneidewind

Sustainability and Energy Consultant (VK)

Lena kwam in 2019 bij Longevity en studeerde af aan de Universiteit van Oxford met een Master in Scheikunde, en een specialisatie in milieukwesties. Voor haar masterscriptie werkte ze op de afdeling Milieutechniek aan circulaire systemen die koolstofdioxide weer omzetten in transportbrandstoffen.

Lena is graag buiten, houdt zich bezig met activiteiten van klimmen en skiën, tot acroyoga bovenop een berg. Ze heeft een passie voor acteren en doe-het-zelfprojecten.

Thomas Lariviere

Innovation & Biodiversity Consultant (Frankrijk)

Thomas trad in 2018 in dienst bij Longevity Partners nadat hij afstudeerde aan de Rennes School of Business met een MSc in Duurzaam management en Eco-innovatie, in samenwerking met l'Ecole des Métiers de l'Environnement, technische school en een bachelor in Biologie.

Hij heeft eerder gewerkt aan MVO-onderwerpen, waaronder 1 jaar als auto-entrepreneur werkzaam in verschillende sectoren voor 6 Dalkia-productiefaciliteiten (risicobeoordeling), SAUR (economische voetafdruk), GPSO (MVO-beoordeling), en hij beoordeelde de MVO-praktijken van de Parijse productielocaties van CEMEX Frankrijk. Hij woont in Parijs en adviseert klanten van Longevity Partners over hun duurzaamheidsstrategieën.

Thomas is een triatleet en wandelliefhebber.

Clémentine Anne Caulier

Sustainability Analyst (Frankrijk)

Clémentine kwam in 2019 bij Longevity Partners vanuit de Emlyon Business School als duurzaamheidsanalist. Ze is afgestudeerd aan de Emlyon Business School met een master in management en duurzame bedrijfsontwikkeling, en een master in Europees recht aan de universiteit.

Ze werkte eerder met Unibail-Rodamco-Westfield, Suez en Mastercard aan CSR-onderwerpen. 

Naast het werk heeft Clémentine een passie voor de zee, of het nu gaat om zwemmen of zeilen, en is fanatiek klimmer.

Myriam Busch

Innovation & Energy Consultant (Frankrijk)

Myriamtrad in dienst bij Longevity Partners in 2019 als Energy Analyst getreden en is tegenwoordigdagInnovation & Energy Consultant.Ze studeerde af aan Ecole des Métiers de l'Environnement -Unilasalle Environmental Engineering School in Rennes en aan de Universiteit van Straatsburg. Eerder werkte ze bij Schneider Electric aan energie-efficiëntie en aanhet digitaliseren van energiemanagement. Daarnaastdeed ze haar masterscriptie over de energietransitie van een internationaal distributiecentrum.

Ze houdt van reizen, nieuwemensen te ontmoeten, pasta te eten en gymnastiek.

Hannah Brown

Innovation & Energy Consultant (VK)

Hannah trad in 2019 in dienst bij Longevity, nadat ze afstudeerde aan het University College London met een master in Duurzame hulpbronnen: Economie, beleid en transities, na het behalen van haar bachelordiploma in Economie en geografie. Voor haar masterscriptie onderzocht ze de impact van mijnbouw in de buurt van werelderfgoedlocaties, in samenwerking met UNESCO, de WHO en verschillende goudmijnbedrijven. 

Hannah houdt van reizen, schilderen en is groot fan van natuurdocumentaires.

Daniel Lechner

Energy & e-mobility consultant (VK)

Daniel vervoegde Longevity Partners in 2019 na het voltooien van een master Sustainability Management bij ESCP Europe. Voorafgaand aan zijn afstuderen, studeerde hij duurzame ontwikkeling aan de Universiteit van St. Andrews voordat hij werkte als analist voor schone energieprogramma's voor de Pacific Gas and Electric Company in San Francisco, waar hij zich toelegde op projecten voor elektrische voertuigen en projecten voor gebruikstijden.

Buiten zijn werk geniet Daniel van wandelen, koken en taallessen en uitwisselingen.

Benjamin Watkins

Innovation & Energy Consultant (VK)

Ben kwam in 2019 bij Longevity van de Universiteit van Manchester, waar hij afstudeerde met een B.Sc. (Hons) in Geografie met internationaal onderzoek. Hij concentreerde zich op klimaatverandering en milieukwesties voordat hij naar de Universiteit van Edinburgh ging om het interdisciplinaire vak M.Sc. Energie, maatschappij en duurzaamheid te studeren, dat meer gericht is op duurzame energie.

Juliette Mabardi

ESG Strategy & Reporting Consultant (VK)

Juliette is in 2019 bij Longevity begonnen als analist op het gebied van duurzaamheid en energie. Ze studeerde af aan de Louvain School of Management (LSM) met een master in Duurzaam bedrijfsbeheer. Voor haar masterscriptie bestudeerde ze het gebruik van de Sulitest (Sustainability Literacy Test: Duurzaamheidskennistest) in het masterprogramma van LSM, en de impact ervan op de studenten.

Juliette heeft ervaring in duurzaamheidsbeheer en rapportage in verschillende sectoren: energie, medische apparatuur en hoger onderwijs.

Juliette maakt deel uit van Generation T, een Belgisch netwerk van jonge mensen die werken aan een duurzame samenleving. In haar vrije tijd houdt ze van lezen, reizen en nieuwe culturen ontdekken.

Mélanie Martinasso

Sustainability and Energy Analyst (VK)

Mélanie is in 2019 bij Longevity gekomen als analist op het gebied van duurzaamheid en energie en is nu een consultant voor duurzaamheid en energie. Ze studeerde in 2015 af aan het Zwitserse Federale Instituut voor Technologie in Lausanne in Milieuwetenschappen en Engineering.

Ze begon haar carrière in de bouwsector als ingenieur op het gebied van groen bouwen en energiebesparing. Gedurende 3 jaar voerde ze bouwaudits en -concepten uit voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ze werkte nauw samen met de lokale autoriteiten, certificeringsinstanties en aannemers om de beste duurzame oplossingen vast te stellen om de CO2-uitstoot voor de gebouwde omgeving te verminderen.

Buiten kantoor geniet Mélanie ervan nieuwe culturen te ontdekken en tijd in de vrije natuur door te brengen. Ze houdt van de bergen in haar land, oftewel de Alpen, en doet aan wandelen, noords skiën, hardlopen en van tijd tot tijd golfen.

Eugénie Comty

Sustainability & Energy Analyst (VK)

Eugénie trad in dienst bij Longevity Partners in 2019 als Sustanaibility & Energy Analyst. Ze studeerde af aan Centrale Nantes met een master Engineering, gericht op ecologische transitie. Voor haar rol bij Longevity werkte ze voor een startupdat geplande veroudering van apparatuur probeert te verhelpen, en voor een management consulting bedrijf.

Buiten het werk leest, danst en leert ze graag nieuwe talen.

Faye Osgood

Sustainability & Energy Analyst (VK)

Faye kwam in 2019 bij Longevity Partners werken na het behalen van haar MSc diploma in Milieueconomie en klimaatverandering aan de London School of Economics. Voor haar masteropleiding heeft ze haar bachelorsdiploma behaald aan de University of Southern California.

Faye is gepassioneerd om de duurzaamheid van de gebouwde omgeving te helpen verbeteren en werkte eerder bij de U.S. Green Building Council.

In haar vrije tijd geniet Faye van schilderen, koken, yoga en het verkennen van nieuwe plekken. 

Alice Pellé

Marketing & Communication Assistant (VK)

Alice Pellé trad in dienst bij Longevity Partners in 2020, als Marketing en Communicatie Assistent. Zij behaalde een BSc in Media, Communicatie en Sociologie aan de Universiteit London, City. Daarna rondde ze een MSc in Media, Communicatie en Ontwikkeling af aan de London School of Economics and Political Science. Ze heeft eerdere werkervaring opgedaan binnen de stadslandbouwsector en is gefascineerd door duurzame ontwikkelingen.

 

In haar vrije tijd reist en kookt Alice graag.

Ralf van Santen

Sustainability & Energy Analyst (Nederland)

Ralf trad in dienst bij Longevity Partners in 2020, als Analist Energie en Duurzaamheid. Hij heeft een BSc Bouwkunde en een Msc Sustainble Business & Innovation. Hij heeft eerdere onderzoeks- en consultancyervaringen opgedaan in verschillende duurzaamheidsdisciplines, waaronder de circulaire economie.

Ralf speelt al sinds jonge leeftijd hockey. Hij heeft een eclectische smaak in muziek, films en boeken. Daarnaast brengt hij zijn vrije tijd graag buiten door.

Frédéric Bardy

Sustainability & Energy Analyst (VK)

 Frédéric trad in dienst bij Longevity Partners in 2020, als Analist Energie en Duurzaamheid. Hij heeft een BSc in International Agriculture en een postgraduate diploma in Sustainability Management. Hij heeft eerdere ervaring opgedaan als CSR project manager in de retail en voedsel sectoren.

Frédéric is geïnteresseerd in geopolitieke thema’s en houdt ervan om te reizen en nieuwe culturen te leren kennen. Hij brengt zijn vrije tijd graag buiten door, en houdt van snowboarden, hardlopen en wandeltochten maken.

Eric Coll Costa

Sustainability & Energy Analyst (VK)

Erictrad in dienstbij Longevity Partnersin 2020als Sustainability & Energy Analyst. Hij studeerde eerst af aan UPC Barcelona met een bachelorin Industrial Electronics and Automation Engineering. Na een half jaar fulltime als elektronicatechnicus te hebben gewerkt, schreef hij zich in voor de master Energy Engineering bij UPC met defocus op hernieuwbare energie. In die tijd liep hij stage bij Endesa, waar hij zich richtte optechnisch projectmanagement van het distributienet.

Hij is een triatleet en in zijn vrije tijd geniet hij van lezen enhetleren van nieuwe talen.

Ika Jones

Account and Operations Assistant (VK)

ka trad in dienst bij Longevity Parterns in 2020 als Account and Operations Assistant. Ze is een ACCA gekwalificeerde accountant en heeft een geschiedenis in de financiële dienstverlening. Ze heeft ruime ervaring in het werken in hogedrukomgevingen en blinkt uit in het leveren van financiële analyses en presentaties.

Céline Mahuzier

Energy Analyst (Frankrijk)

Céline joined Longevity Partners in July 2020 as an Energy Analyst. She is a qualified Energy & Environment Engineer. She has previously worked in the domains of energy efficiency, ISR Strategy and is very keen on developing her knowledge of everything that has to do with sustainable development.

Céline loves sport and most particularly tennis, a sport that she has been practicing from a very young age. She is also a keen traveller and a food lover.

Emilie Pauwels

Intern - Sustainability Analyst (VK)

Emilie trad in diens bijLongevity Partners in juni als StagiaireSustainability Analyst. Ze studeert Engineering aan de Universiteit van Cambridge en is geïnteresseerd in het verder verduurzamen van de maatschappij.

Ze brengt graag haar tijd buiten door te zijnen maakt deel uit van het Cambridge vrouwenlacrosse team. Daarnaast is zeeen fervent reiziger enleert ze graagnieuwe talen.

Liam Kristoffy

Intern - Sustainability Analyst (VK)

Liam trad in dienst bij Longevity Partners in juni als StagiaireSustainability Analyst. Hij heeft net zijn eerste jaar Engineeringaan de Universiteit van Cambridge afgerond en ambieert een carrière in de duurzaamheidssector. Hij is vooral geïnteresseerd in hernieuwbare energie en hoe bedrijven duurzamer kunnen handelen.

Liam is brengt zijn tijd graag op of aan zee door als surfer, zwemmer en strandwacht. Hij heeft ook interesse in rugby, kunst en reizen.

Kittithat Promthaveepong

Intern - Sustainability Analyst (VK)

Kittithat trad in dienst bij Longevity Partners in juni als StagiaireSustainability Analyst. Hij is momenteel bezig met het afronden van zijn MBA aan de Universiteit van Oxford, en heeft een bachelorin Chemical Engineering van de National University of Singapore. Voorafgaand aan Longevity Partners werkte hij als commercieel adviseur in de aardgassector.

Daarnaastis hijthuis in de energiesector.In zijn vrije tijd houdt Kittithat van wandelen op het platteland,en koken.

Filip Jovic

Intern - Sustainability Analyst (VK)

Filip trad in dienst bij Longevity Partners in juni als Stagaire Sustainability Analyst, nadat hijzijn tweede jaar Engineering aan de Universiteit van Cambridgeafrondde. Hij ambieert een carrière alsbio-engineernadat hij klaar is met zijn master.

In zijn vrije tijd houdt Filip van zwemmen en is hij gepassioneerd over alles wat met kunst en design te maken heeft. Hij is ook een enorme dierenliefhebber, hoe groot of klein ook.

Gabriela Palma

Intern - Sustainability Analyst (VK)

Gabriela trad in dienst bij Longevity Partners in juni als Stagaire Sustainability Analyst. Ze studeerde af aan de Kelley School of Business aan de Universiteit van Indiana in mei 2020, gespecialiseerd in Public Policy Analysis en Sustainable Business. Ze heeft enkele jaren ervaring in consulting en bedrijfsstrategie voor non-profit organisaties in de VS en Latijns-Amerika. Ze studeerde onlangs zes maanden aan de Hong Kong University of Science and Technology.

Ze is een pianist en wereldreiziger. In haar vrije tijdgenietGabriela van lezen, het buitenleven, en alles gerelateerd aan kunst.

James Wright

Intern - Sustainability Analyst (VK)

James trad in dienst bij Longevity Partners in juni alsStagiaireSustainability Analyst. Hij studeertmomenteel Engineeringaan de Universiteit van Cambridge, en ambieert een functieals een civielen milieu-ingenieur.

Buiten het werk houdt Jamesvan sport: hij is een fervent rugbyspeler en houdt van fietsen en hardlopen.

Mathilde Founchard

Intern - Sustainability Analyst (Frankrijk)

Mathilde joined Longevity Partners in July 2020 as an Intern Sustainability Analyst. She is currently studying Energy & Environment at the Sorbone University and wishes to pursue her studies in the realm of net-zero buildings.

In her spare time, Mathilde practices yoga. She also loves to travel and learn new languages.