EN  |   FR  |  NL
Longevity Partners
ONZE KANTOREN
ONZE KANTOREN

Étienne Cadestin

Oprichter en wereldwijde CEO (VK)

Etienne heeft Longevity Partners opgericht in 2015. Daarvoor werkte Etienne bij Knight Frank, JLL en het Milieuprogramma van de Verenigde Naties (de toonaangevende wereldwijde milieuautoriteit die de wereldwijde milieuagenda's vaststelt). Etienne heeft meer dan tien jaar ervaring in duurzame vastgoedinvesteringen en strategie. Hij adviseert momenteel de grootste vastgoedbeleggingsmaatschappijen in Europa.

Dit jaar won Etienne de EG Awards in de categorie ‘Future of Real Estate’. Daarvoor werd Etienne uitgekozen als 'Property Rising Star' van een Estate Gazette en genomineerd voor talloze prijzen als een van de meest actieve jonge leiders in de duurzaamheids- en vastgoedsector. Hij spreekt regelmatig op evenementen op hoog niveau en geeft zijn visie op slimme steden, CO2-neutrale gebouwen, welzijn op de werkplek en de toekomst van de vastgoedsector.

Etienne studeerde af aan de London School of Economics. Als fanatiek sporter heeft Etienne negen marathons gelopen en houdt hij van tennissen, zeilen, skiën, fietsen en golfen. Hij is getrouwd en heeft een dochter.

Roger Baumann

Non-Executive Director and Chair of the Remuneration Committee (VK)

Roger Baumann kwam in 2019 bij Longevity Partners als niet-uitvoerend bestuurder en voorzitter van het Remuneratiecomité. Roger Baumann heeft ruim 20 jaar ervaring in onroerend goed, consulting, productontwikkeling, IT, financiën, duurzaamheid en operationele activiteiten. Zijn meest recente functie was COO & Head Sustainability Global Real Estate voor Credit Suisse Asset Management in Zürich en als Managing Director voor Credit Suisse in Duitsland, Credit Suisse Asset Management KAG in Frankfurt. Met ingang van 30 september 2019 is hij lid van Zürich Insurance Group Ltd. en actief als COO & Head Product Development Global Real Estate. Roger heeft een Civil Engineering Degree van ETH Zürich en heeft een internationale MBA van de State University van New York. Daarnaast is hij lid van de Koninklijke Instelling van Chartered Surveyors (MRICS) en lid van het Europees Investeringscomité van het door de EU gefinancierde onderzoeksproject CRREM (Carbon Risk Real Estate monitor).

Louise Ellison

Senior Advisor to the board (VK)

Louise Ellison is in 2019 toegetreden tot het bestuur van Longevity Partners als senior adviseur. Ze adviseert de raad over strategie en governance. Louise is Group Head of Sustainability bij Hammerson PLC, een van de toonaangevende Britse vastgoedontwikkelings- en investeringsbedrijven. Ze heeft eerder functies op het gebied van duurzaamheid bekleed bij M&G Real Estate en Quintain Estates and Development en was Research Director bij Investment Property Forum. Louise bekleedt ook verschillende externe functies, zoals het voorzitterschap van de Better Buildings Partnerships (BBP) en van de European Public Real Estate Association (EPRA) Sustainability Committee en is lid van de Green Construction Board.

Stéphane Carpier

Managing Director France & Benelux (Frankrijk)

Stéphane is algemeen directeur van Frankrijk en de Benelux.

Gedurende de laatste zeven jaar was Stéphane technisch directeur verantwoordelijk voor het gehele Gecina-portfolio, de op drie na grootste vastgoedonderneming in Europa, met meer dan 1 miljoen m² onroerend goed onder zijn leiding.

Met succes verlaagde hij de CO2-uitstoot met 40% binnen het hele portfolio en certificeerde meer dan 800.000 m² aan activa.

Hij is een opgeleid tot ingenieur met technische expertise in groene gebouwontwerpen, constructie en beheer.

Stéphane wordt vaak uitgenodigd te spreken bij rondetafelgesprekken en symposia om zijn mening te geven over verantwoorde vastgoedbelegging in Frankrijk.

Roger Toussaint

Managing Director Dutch Office (Nederland)

Roger is Managing Director van Longevity Partners in Nederland en is actief op het gebied van duurzame stedelijke ontwikkeling sinds 2012. Hij heeft een een bachelorsdiploma in Regional Development & Innovation en een masterdiploma in Sustainable Development - Environmental Governance.

Hij heeft een sterke motivatie om de overgang naar duurzame steden te versnellen door strategisch advies en benchmarking en door mensen, initiatieven en innovaties met elkaar te verbinden. Voor Longevity Partners was hij werkzaam bij OPPS, een adviesbureau voor geïntegreerde contractvormen (DBFMO) binnen overheidsopdrachten voor duurzame en gezonde gebouwen, en TNO waar hij werkte aan koolstofarme klimaatbestendige steden.

Naast zijn werk op het gebied van duurzaamheid is Roger actief bestuurslid van Stichting Flor Ayuda, een Nederlandse stichting voor kansarme kinderen in Guatemala. Roger is een tennisspeler, ‘coffee enthousiast’, filmliefhebber en heeft een passie voor fotografie.

Douglas McKenzie

Group Finance Director (VK)

Douglas is de Group Finance Director en lid van het Risk and Compliance Committee. Hij brengt brede expertise in het dagelijkse vermogensbeheer van de onderliggende fondsen en de afwikkeling van bedrijfs- en vermogenstransacties. Hij is verantwoordelijk voor het toezicht op financiën, boekhouding, belastingen, treasury, risicobeheer en regelnaleving van het bedrijf als BAB (beheerder alternatief beleggingsfonds).

Douglas werkte van 2000 tot 2012 bij Moore Stephens LLP. Douglas heeft zich in 2001 als registeraccountant gekwalificeerd en verleende audit- en assurancediensten aan een klantenbestand bestaande uit vermogende family office-investeringen en hedgefondsen, scheepvaart- en onroerendgoedklanten (zowel particuliere als publieke klanten).

Dr Lois Salem

Chief Operating Officer (VK)

Als Chief Operating Officer is Lois verantwoordelijk voor het toezicht op de dagelijkse administratieve en operationele functies van Longevity.

Lois heeft een doctoraat in Vulkanologie en Geochemie, een MSci in Aardwetenschappen en een MA in Natuurwetenschappen aan de Universiteit van Cambridge. Ze heeft eerder gewerkt in strategie, bedrijfsontwikkeling en investor relations voor een particulier bedrijf in hulpbronnenonderzoek.

 

Lois is dol op het verkennen van de natuur en besteedt haar vrije tijd aan wandelen, skiën, klimmen, kajakken en al andere activiteiten in de natuur.

Anthony Maguire

Associate Director (VK)

Anthony heeft meer dan vier jaar ervaring in de vastgoedsector, en kwam in 2017 vanuit JLL bij Longevity Partners. Hij is gespecialiseerd in duurzame energieoplossingen voor onze turnkey-klanten en is bijzonder goed thuis in de detailhandel en de industriële sector.

Anthony heeft een BA in Geografie van UCL en een MSc in Milieutechnologie van Imperial.

Naast zijn werk is Anthony fanatiek wielrenner en (kleine) hobbybrouwer.

Laure Ferrand

Senior Energy and Sustainability Consultant (VK)

Laure trad toe tot Longevity Partners als Senior Energy and Sustainability Consultant, sterk in meerdere jaren ervaring in Energy Performance Contracting voor een groot CAC40-bedrijf. Met een masterdiploma in engineering en een MBA verwierf ze vaardigheden om met succes grootschalige energieprojecten te realiseren. Ze heeft ook een ondernemingsreis van 3 jaar nagestreefd voordat ze bij Longevity kwam werken, wat haar zakelijke en strategische denkvaardigheden vergroot.

Laure is een voorstander van goed zakendoen en een voorstander van innovatie.

Aurélie Rebaudo-Zulberty

Head of Strategy and Reporting (Frankrijk)

Aurelie is hoofd van Strategie en rapportage voor het Franse kantoor van Longevity Partners.

De afgelopen vijf jaar was ze hoofd Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Gecina, het op drie na grootste vastgoedbedrijf in Europa.

Onder haar leiding werd Gecina leider in de GRESB-sector en het eerste Franse vastgoedbedrijf dat doelstellingen op wetenschappelijke basis implementeerde. Voorafgaand aan haar functie bij Gecina, was ze verantwoordelijk voor duurzame inkoop bij Veolia Environment, om innovatieve werkwijzen binnen de groep te ontwikkelen en te implementeren.

Ze sloot zich aan bij Longevity Partners om bedrijven in heel Europa te ondersteunen bij het bereiken van de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid en om te zorgen dat ze beschikken over krachtige rapportagekaders.

Aurelie studeerde af aan HEC en is expert in duurzame strategieontwikkeling, complex vastgoedprestatiebeheer en rapportage.

Margaux Gatty

Marketing and Communications Manager (VK)

Margaux trad toe tot Longevity Partners als Media- en Communicatiemanager. Margaux kwam bij Longevity Partners vanuit haar rol in Public Relations bij Lansons Communications. Ze studeerde af met een Msc en een MA aan de LSE en de Universiteit van Zuid-Californië, waar ze zich richtte op media, marketing en wereldwijde communicatie. Ze werkte eerder als journalist bij Responsible Investor en nam deel aan een journalistiek samenwerkingsproject met BBC News, FirstDraft News en Google genaamd 'CrossCheck', waar ze desinformatie over de Franse presidentsverkiezingen volgde.

De aandachtsgebieden van Margaux zijn sociale impact, verhalen vertellen en media-transparantie. In haar vrije tijd houdt Margaux van wandelen en is een groot voorstander van 'groen toerisme'.

Divya Hariramani

Innovation and Energy Consultant (VK)

Divya kwam in 2017 bij Longevity Partners na het voltooien van een volledig gefinancierde master in Duurzame energietechniek in Lissabon, Barcelona en Stockholm, waarbij de focus lag op energie in de gebouwde omgeving.

Ze heeft eerdere ervaring in de energiesector, door haar werk bij onder andere EOn, en is nu gespecialiseerd in energie-efficiënte oplossingen voor de klanten van Longevity en leidt hun energiemodelleringsdiensten voor gebouwen.

Amedeo Musini

Business Growth Lead (VK)

Amedeo is verantwoordelijk voor de groei van Longevity Partners. Hij studeerde af aan King's College London met een MA in Milieu en Ontwikkeling. Hij werkte eerder samen met het Global Compact van de Verenigde Naties en streefde duurzame ontwikkelingsdoelen na voor bedrijven in de VS en Chili.

Amedeo is fanatiek reiziger en in zijn vrije tijd doet hij aan Braziliaans Jiujitsu en houdt van kitesurfen, voetballen en wandelen.

Olivia O'Brien

Sustainability & Energy Consultant (VK)

Olivia kwam in 2018 bij Longevity Partners als duurzaamheidsanalist en is nu een consultant voor duurzaamheid en energie. Ze studeerde af met een MA (Hons) in Frans en Aardrijkskunde aan de Universiteit van St. Andrews, met een specialisatie in de wetenschap en het beleid op het gebied van klimaatverandering. Voorafgaand aan haar rol bij Longevity Partners werkte ze aan de ontwikkeling van duurzame bestaansmiddelen op het platteland van Nicaragua, en met het Milieuprogramma van de Verenigde Naties (Genève) aan de evaluatie van hun internationale projecten, gericht op betrokkenheid van belanghebbenden.

Olivia is enthousiast reiziger en sportvrouw, speelt al sinds jonge leeftijd hockey, en houdt daarnaast van hardlopen over lange afstanden, skiën en wandelen.

Lena Schneidewind

Sustainability and Energy Consultant (VK)

Lena kwam in 2019 bij Longevity en studeerde af aan de Universiteit van Oxford met een Master in Scheikunde, en een specialisatie in milieukwesties. Voor haar masterscriptie werkte ze op de afdeling Milieutechniek aan circulaire systemen die koolstofdioxide weer omzetten in transportbrandstoffen.

Lena is graag buiten, houdt zich bezig met activiteiten van klimmen en skiën, tot acroyoga bovenop een berg. Ze heeft een passie voor acteren en doe-het-zelfprojecten.

Thomas Lariviere

Sustainabilty Analyst (Frankrijk)

Thomas trad in 2018 in dienst bij Longevity Partners nadat hij afstudeerde aan de Rennes School of Business met een MSc in Duurzaam management en Eco-innovatie, in samenwerking met l'Ecole des Métiers de l'Environnement, technische school en een bachelor in Biologie.

Hij heeft eerder gewerkt aan MVO-onderwerpen, waaronder 1 jaar als auto-entrepreneur werkzaam in verschillende sectoren voor 6 Dalkia-productiefaciliteiten (risicobeoordeling), SAUR (economische voetafdruk), GPSO (MVO-beoordeling), en hij beoordeelde de MVO-praktijken van de Parijse productielocaties van CEMEX Frankrijk. Hij woont in Parijs en adviseert klanten van Longevity Partners over hun duurzaamheidsstrategieën.

Thomas is een triatleet en wandelliefhebber.

Clémentine Anne Caulier

Sustainability Analyst (Frankrijk)

Clémentine kwam in 2019 bij Longevity Partners vanuit de Emlyon Business School als duurzaamheidsanalist. Ze is afgestudeerd aan de Emlyon Business School met een master in management en duurzame bedrijfsontwikkeling, en een master in Europees recht aan de universiteit.

Ze werkte eerder met Unibail-Rodamco-Westfield, Suez en Mastercard aan CSR-onderwerpen. 

Naast het werk heeft Clémentine een passie voor de zee, of het nu gaat om zwemmen of zeilen, en is fanatiek klimmer.

Myriam Busch

Energy Manager (Frankrijk)

Elhem Chalghmi

Energy Manager (Frankrijk)

Elhem kwam bij Longevity Partners werken na zijn afstuderen in 2019. Hij behaalde zijn master “thermische energie & energietechnieken” aan de Nationale school voor ingenieurs van Monastir (Tunesie).

Ze werkte eerder aan energie-efficiëntie bij Draxlmaïer Group en het bedrijf voor thermische engineering, SEBAT-ENR.

Elhem houdt van reizen, fotografie – vooral landschapsfotografie – en van hiken in de natuur.

Hannah Brown

Sustainability & Energy Analyst (VK)

Hannah trad in 2019 in dienst bij Longevity, nadat ze afstudeerde aan het University College London met een master in Duurzame hulpbronnen: Economie, beleid en transities, na het behalen van haar bachelordiploma in Economie en geografie. Voor haar masterscriptie onderzocht ze de impact van mijnbouw in de buurt van werelderfgoedlocaties, in samenwerking met UNESCO, de WHO en verschillende goudmijnbedrijven. 

Hannah houdt van reizen, schilderen en is groot fan van natuurdocumentaires.

Daniel Lechner

Energy & e-mobility consultant (VK)

Daniel vervoegde Longevity Partners in 2019 na het voltooien van een master Sustainability Management bij ESCP Europe. Voorafgaand aan zijn afstuderen, studeerde hij duurzame ontwikkeling aan de Universiteit van St. Andrews voordat hij werkte als analist voor schone energieprogramma's voor de Pacific Gas and Electric Company in San Francisco, waar hij zich toelegde op projecten voor elektrische voertuigen en projecten voor gebruikstijden.

Buiten zijn werk geniet Daniel van wandelen, koken en taallessen en uitwisselingen.

Benjamin Watkins

Sustainability & Energy Analyst (VK)

Ben kwam in 2019 bij Longevity van de Universiteit van Manchester, waar hij afstudeerde met een B.Sc. (Hons) in Geografie met internationaal onderzoek. Hij concentreerde zich op klimaatverandering en milieukwesties voordat hij naar de Universiteit van Edinburgh ging om het interdisciplinaire vak M.Sc. Energie, maatschappij en duurzaamheid te studeren, dat meer gericht is op duurzame energie.

Juliette Mabardi

Sustainability and Energy Analyst (VK)

Juliette is in 2019 bij Longevity begonnen als analist op het gebied van duurzaamheid en energie. Ze studeerde af aan de Louvain School of Management (LSM) met een master in Duurzaam bedrijfsbeheer. Voor haar masterscriptie bestudeerde ze het gebruik van de Sulitest (Sustainability Literacy Test: Duurzaamheidskennistest) in het masterprogramma van LSM, en de impact ervan op de studenten.

Juliette heeft ervaring in duurzaamheidsbeheer en rapportage in verschillende sectoren: energie, medische apparatuur en hoger onderwijs.

Juliette maakt deel uit van Generation T, een Belgisch netwerk van jonge mensen die werken aan een duurzame samenleving. In haar vrije tijd houdt ze van lezen, reizen en nieuwe culturen ontdekken.

Mélanie Martinasso

Sustainability and Energy Analyst (VK)

Mélanie is in 2019 bij Longevity gekomen als analist op het gebied van duurzaamheid en energie en is nu een consultant voor duurzaamheid en energie. Ze studeerde in 2015 af aan het Zwitserse Federale Instituut voor Technologie in Lausanne in Milieuwetenschappen en Engineering.

Ze begon haar carrière in de bouwsector als ingenieur op het gebied van groen bouwen en energiebesparing. Gedurende 3 jaar voerde ze bouwaudits en -concepten uit voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ze werkte nauw samen met de lokale autoriteiten, certificeringsinstanties en aannemers om de beste duurzame oplossingen vast te stellen om de CO2-uitstoot voor de gebouwde omgeving te verminderen.

Buiten kantoor geniet Mélanie ervan nieuwe culturen te ontdekken en tijd in de vrije natuur door te brengen. Ze houdt van de bergen in haar land, oftewel de Alpen, en doet aan wandelen, noords skiën, hardlopen en van tijd tot tijd golfen.

Emily Shaw

Sustainability & Energy Analyst (VK)

Eugénie Comty

Sustainability & Energy Analyst (VK)

Faye Osgood

Sustainability & Energy Analyst (VK)

Faye kwam in 2019 bij Longevity Partners werken na het behalen van haar MSc diploma in Milieueconomie en klimaatverandering aan de London School of Economics. Voor haar masteropleiding heeft ze haar bachelorsdiploma behaald aan de University of Southern California.

Faye is gepassioneerd om de duurzaamheid van de gebouwde omgeving te helpen verbeteren en werkte eerder bij de U.S. Green Building Council.

In haar vrije tijd geniet Faye van schilderen, koken, yoga en het verkennen van nieuwe plekken.